Salon pohištva, kjer si lahko izberete kuhinjo vaših sanj

Naš salon pohištva ponuja kuhinje različnih kategorij

Kuhinja je poleg dnevne sobe in jedilnice eden osrednjih prostorov vsakega doma, v sodobnih hišah pa so ti prostori velikokrat tudi združeni v enega in omogočajo povezovanje celotne družine in druženje z ljudmi, ki so nam najbližji. Odločitev o nakupu nove kuhinje prav gotovo ni mačji kašelj, saj ta zahteva večji časovni in finančni vložek, hkrati pa je to naložba za več let oz. desetletij. Izberite naš salon pohištva in z veseljem vam bomo priskočili na pomoč pri izbiri vaše nove kuhinje. Kuhinja še zdaleč ni več namenjena le kuhanju in pripravi hrane, zato se čedalje več pozornosti posveča tudi njeni estetski plati.

Zaželeno je, da se ujema s stilom preostalega pohištva v stanovanju, seveda pa je ključna njena postavitev in organiziranost delovnih površin. Le tako bo priprava hrane užitek, ob katerem se boste sprostili, in ne nujno zlo, ker pač morate nekaj pojesti. Kuhinje Ewe so zasnovane tako, da nudijo kar največ udobja – ustvarijo prostor, kjer se boste počutili prijetno, sproščeno in domače. Pred nakupom dobro premislite o nekaterih ključnih točkah, ki vam bodo olajšale odločitev, ko se boste odpravili v salon pohištva po vašo sanjsko kuhinjo.

NAŠA PONUDBA

Kaj morate vedeti pred nakupom kuhinje?

Odločitev o nakupu nove kuhinje je v vas najverjetneje zorela kar nekaj časa – morda jo kupujete zaradi selitve, zaradi dotrajanosti stare ali pa prejšnja ne zadošča več vašim potrebam ali življenjskemu slogu. Podobno kot odločitev o nakupu se tudi izbira kuhinje ne zgodi čez noč, zato bodite pri izbiri nove pozorni na naslednje stvari, da boste v salon pohištva prišli pripravljeni in prodajalcu predstavili svoje ideje:

  • Način življenja: razmislite o tem, koliko časa dnevno preživite v kuhinji in koliko članov gospodinjstva kuhinjo redno uporablja. Vprašajte se tudi, kakšen stil kuhinje vam je všeč – moderni ali bolj tradicionalni – in na podlagi tega razmislite o barvah, oblikah, materialih in estetiki vaše kuhinje. Svoj osebni pečati ji lahko nato vtisnete z izbiro različnih dodatkov in popestrite njeno celotno podobo.
  • Postavitev kuhinje in razporeditev delovnih površin: odvisna je predvsem od tega, koliko prostora imate na voljo v stanovanju, zato je pomembno, da dobro izkoristite vsak kotiček. Preden obiščete salon pohištva, prostor natančno izmerite, v shemo pa vrišite tudi okna in vrata ter pozicije priključkov za napeljave za lažje načrtovanje kuhinje.
  • Shranjevanje: če kupujete živila na zalogo, boste potrebovali več prostora za shranjevanje, zato razmislite o kuhinji z večjimi omarami, v primeru da jih kupujete sproti, pa bodo zadoščale police in omarice, v katere boste lahko zložili osnovne potrebščine za kuhanje. Za navdih o shranjevalnem prostoru obiščite salon pohištva in ne pozabite tudi na organizacijo predalov, shranjevanje jedilnega pribora, krožnikov, kozarcev in drugih potrebščin, da boste imeli ob pravem času vse pri roki.
  • Gospodinjski aparati in bela tehnika: pripravite ustrezen spisek, da pri načrtovanju kuhinje ne boste kolebali, kakšno vrsto kuhališča, pečice ali nape izbrati. Razmislite tudi o hladilniku in pomivalnem stroju, ki bosta najbolje ustrezala vašim potrebam in se opremite z vsem, kar potrebujete za učinkovito kuhanje.

kuhinje ewe salon pohištva

Po kuhinjo vaših sanj v salon pohištva

Ko ste odgovorili na vsaj zgornja vprašanja, je čas, da obiščete salon pohištva in skupaj s svetovalcem izberete pravo kuhinjo zase. Zaradi širokega nabora modelov, barv in materialov je strokovno svetovanje pri izbiri še toliko bolj pomembno. Pred obiskom salona lahko na spletu že prej preverite ponudbo kuhinj, ki je na voljo, in tako vsaj malo olajšate svoje odločanje. Prodajalcu ob obisku predstavite vizijo vaše nove kuhinje glede na to, kako ste odgovorili na zgornja vprašanja. Priporočljivo je, da najavite svoj prihod, saj si bo tako prodajalec vzel čas samo za vas in skupaj z vami poiskal najustreznejšo rešitev pri opremljanju kuhinje.

Še pred odhodom v salon pohištva ste si zagotovo v glavi že ustvarili podobo vaše nove kuhinje in izbrali stil, ki se bo najbolje ujemal s preostalim pohištvom v stanovanju. V našem salonu so vam kuhinje Ewe, ki se ponašajo z nekaj več kot 40-letno tradicijo, na voljo tako v tradicionalnem kot sodobnem stilu:

  • Moderne kuhinje Ewe sledijo sodobnemu človeku in so zasnovane tako, da mu ponudijo najboljše razmerje med kakovostjo in ceno. So prilagodljive posameznikovim željam, saj so izdelane po meri in izpolnijo vse zahteve po funkcionalnosti in lepoti.
  • Moderne kuhinje Intuio so kuhinje z najvišjimi standardi, ki jih zaznamuje minimalizem in naravni materiali, ki se spogledujejo z najnovejšimi barvnimi trendi. Glavno prednost predstavljajo prestižni premium materiali, ki zagotavljajo dolgotrajno vzdržljivost kuhinj, še ena posebnost pa so steklene ličnice in vrhunski dizajn, od katerega ne boste mogli odtrgati pogleda.
  • Klasične kuhinje Ewe bodo navdušile posameznika, ki kljub poplavi novosti prisega na tradicijo tudi pri oblikovanju kuhinj.

Salon pohištva je namenjen temu, da si v njem ogledate razstavljeno ponudbo, saj vam bo pomagal k lažji odločitvi o izboru kuhinje, ki ste jo pred tem videli samo na fotografijah. Poleg tega vam je na voljo tudi 3D izris kuhinje, da si boste lažje predstavljali njen končni izgled v vašem domu. Prodajni svetovalec vam bo predstavil najboljše možnosti za izvedbo kuhinje, ki ste si jo zamislil, in jo po potrebi prilagodil prostoru, da bo ta kar najbolje izkoriščen. Zato ne odlašajte, obiščite naš salon pohištva s kuhinjami Ewe in izberite tako, ki je ne boste hoteli več zapustiti.

NASLOV

Kajakaška cesta 40
Ljubljana SI-1000
Slovenija

KONTAKT

T — 01 51 61 663
E — info@planetplus.si

URNIK

pon: 8-16ih
tor - sre - čet: 8-18ih
pet: 8-14ih

PLANETPLUS

Planet Plus, storitve in trgovina d.o.o.

Copyright © Planetplus 2016. All Rights Reserved | Monogram