Moderne kuhinje EWE

PLANET PLUS
Kajakaška cesta 40 Ljubljana

T — 01 51 61 663
E — info@planetplus.si

ODPRTO
pon: 8-16ih
tor - sre - čet: 8-18ih
pet: 8-14ih

Za svetovanje si rezervarajte
svoj termin po tel: 01 51 61 663

Ste se preselili, pa v novem bivališču še nimate kuhinje? Ali pa ste se le naveličali svoje stare kuhinje in bi jo radi nadomestili z novo, bolj moderno? Za kuhinjo lahko rečemo, da je najpomembnejši del bivalnih protorov, saj je poleg pripravljanju hrane, namenjena tudi druženju z družino in prijatelji. Moderne kuhinje so danes velike, nekatere tudi povezane z jedilnico in dnevno sobo. Moderne kuhinje z otokom, zahtevajo več prostora, a dajo še vedno občutek odprtega prostora, ki je hkrati ločen od dnevne sobe. Da bo kuhanje pravi užitek izberite kuhinjo z moderno opremo in vrhunskim dizajnom. Kuhinja EWE vas ne bo razočarala, saj ima poleg kakovosti in praktičnosti, vse, kar nudijo moderne kuhinje 2020.

Pred nakupom kuhinje dobro premislite, kakšno želite, kako velik prostor ji lahko namenite, kakšna postavitev bi bila najbolj optimalna in koliko ste pripravljeni zanjo odšteti. Moderne kuhinje s kvaliteto in modernim izgledom opravičijo svojo ceno. Izberite kakovostne materiale, ki bodo vaši kuhinji podarili trajnost, hkrati pa ji dali eleganten videz. Kuhinje EWE dajejo poseben poudarek naravnim materialom, ki dajo občutek domačnosti in topline. defined within higher outline on the subject of betfair bingo bonus code. Najbolj so v trendu barvane kuhinje tako mat super mat kot visoki sijaj kot tudi les. Vse lahko  kombinirate z različnimi materiali kot so kamen, tehnični kamen, kompakt, fenix, steklo.

Naša ponudba modernih kuhinj:

Ko boste imeli v glavi približno sliko, kako naj bi izgledala vaša kuhinja, jo dajte izrisati. 3D izris vaše moderne kuhinje ali pa moderne kuhinje z otokom, bo vizualno oživil prostor in vam omogočil natančen vpogled v to, kako bo vaša kuhinja izgledala z vsemi detajli. Ima pa predhodno računalniško oblikovanje tudi druge prednosti:

  • Lažje se boste vživeli v neopremljen prostor in si predstavljali, kako naj vaša kuhinja izgleda, kaj bi ji dodali in kaj spremenili.
  • Izognili se boste neskladju z opremo in barvo elementov.
  • Ko boste svetovalcem v salonu pohištva razlagali, po kakšnem principu moderne kuhinje, naj bi izgledal vaš prostor, vas bodo lažje razumeli in tako boste lahko dobili svojo kuhinjo v najkrajšem času.

Pomembno je, da kuhinji namenite dovolj velik prostor, da boste lahko shranjevali posodo, krožnike, kozarce in ostale kuhinjske pripomočke. V ta namen imajo najbolj moderne kuhinje 2020 velike vgradne omare, ki bodo poskrbele, da bodo vaše stvari vedno skrbno pospravljene. Za lepši videz in večjo funkcionalnost pa poskrbijo moderne kuhinje z otokom.

moderne kuhinje

Moderne kuhinje z otokom

Kuhinjski otok lahko vaši kuhinji spremeni videz in jo brez posebnih detajlov naredi bolj elegantno. Vendar pa mora biti za tako postavitev vaš prostor dovolj velik.

Paziti morate, da bodo dimenzije otoka vaše moderne kuhinje takšne, da se nanj lahko namesti pomivalno korito, kuhalno ploščo in da ostane nekaj delovne površine. V nasprotnem primeru kuhinjski otok ne bo uporaben. Paziti morate tudi na to, da bo okrog otoka dovolj prostora za gibanje in da ne bo prostor dajal občutek utesnjenosti.

Moderne kuhinje z otokom, so lahko tudi del klasične kuhinje, če je le ta dovolj velika. Trend moderne kuhinje 2020 opisuje postavitev dvojnega otoka, ki sta lahko med seboj povezana z jedilnim pultom, ali pa stojita samostojno.

Barve moderne kuhinje 2020

Prejšnja leta so v kuhinjah prevladovale temnejše barve, kot so siva, črna in gozdno zelena. Letos pa se jim pridruži še pastelne ter peščene barve v vseh svojih odtenkih. S pravo kombinacijo lesa, kot je hrast, dajo občutek lagodja in udobnosti. Vrača se tudi zlata barva.

Temna kuhinja s svetlečimi, zlatimi dodatki, kot so pipe, kljuke, držala in zaključni okrasni elementi, dajo kuhinji brezčasen videz, hkrati pa poskrbijo, da deluje moderna. Tako moderne kuhinje z otokom v temnejši barvi, dobro izgledajo, če so opremljene s pomivalnim koritom v zlati barvi. Sicer pa je dobra stara klasika, bela barva, še vedno najbolj varna rešitev.

Moderne kuhinje 2020 v beli barvi, dajo občutek odprtosti in vizualno povečajo prostor, hkrati pa ponujajo nešteto kombinacij z barvnimi dodatki, lahko dodate pipe v  črni barvi prav tako črne cokle ter črna linijska prijemala.

moderne kuhinje 2020

Moderne kuhinje z digitalno tehnologijo

Pojdite v korak s časom in izberite kuhinjo s pametnimi elementi. Z njimi vam bo kuhanje še lažje in bolj privlačno. Moderne kuhinje se prilagajajo trendom prihodnosti, zato so v večini opremljene z dodatnimi vtičnicami in polnilnimi postajami. Pametni hladilnik, ki vam omogoča enostaven pregled nad nakupljenimi živili in njihovim rokom uporabe, pametna pečica, ki prepozna hrano in jo speče po lastnem receptu, ali pa drugi vgrajeni sistemi za glasovno upravljanje pametnih naprav, naredijo moderne kuhinje še bolj enostavne za uporabo. Si predstavljate kuhinjsko pomočnico, ki bere recepte, ugaša in prižiga luči, nastavi čas kuhanja, odgovori na vsa vprašanja glede priprave hrane in na koncu po kuhanju v povezavi s pametnim sesalnikom, počisti kuhinjo? Modernizacija na vsakem koraku kaže, da tudi k nam prihajajo sistemi za glasovno upravljanje kuhinj.

Moderne kuhinje EWE vam s svojo izredno funkcionalnostjo in vrhunskim dizajnom v kombinaciji s pametnimi elementi, nudi vse kar potrebujete za udobno bivanje v vaši kuhinji. Kakršnokoli kuhinjo boste izbrali, ali bo to klasična ali pa stil moderne kuhinje z otokom, je najbolj pomembno, da se boste v njej dobro počutili in da boste z veseljem kuhali svoji družini in prijateljem.

NASLOV

Kajakaška cesta 40
Ljubljana SI-1000
Slovenija

KONTAKT

T — 01 51 61 663
E — info@planetplus.si

URNIK

pon: 8-16ih
tor - sre - čet: 8-18ih
pet: 8-14ih

PLANETPLUS

Planet Plus, storitve in trgovina d.o.o.

Copyright © Planetplus 2016. All Rights Reserved | Monogram