PLANET PLUS
Kajakaška cesta 40 Ljubljana

T — 01 51 61 663
E — info@planetplus.si

ODPRTO
pon: 8-16ih
tor - sre - čet: 8-18ih
pet: 8-14ih

Za svetovanje si rezervarajte
svoj termin po tel: 01 51 61 663

EWE & INTUO

Dolgoletna tradicija, vrhunski dizajn, praktične rešitve, kakovostni materiali in enkratna  strast pri izdelavi najboljšega na svojsten, nov način – to so osnove za sanjske kuhinje

Dobra hrana je velika človeška strast in vsak narod pri tem išče lastne poti, kot jih iščejo in najdejo snovalci kuhinj ewe.

Užitek za telo in oko, ki vam ga ponudijo kuhinje Ewe je neponovljiv. Privoščite si ga še vi in oplementitite svoj vsakdan.

Moderne kuhinje EWE

Kuhinje EWE se ponašajo z več kot 40-letno tradicijo.

Odlikujejo se po vrhunskemu dizajnu klasičnih in modernih kuhinj, kakovostnih materialih, praktičnimi rešitvami za vsak prostor ter enkratno strastjo po izdelavi najboljšega na svojevrstven, nov način.

To so osnove za kuhinjo sanj – kuhinjo EWE. to better materialYou can actually obtain more descriptive facts betfair bonus code.

Moderne kuhinje INTUO

V harmoniji z visokimi standardi so v Ewe razvili INTUO.

Beseda Intuo pomeni idea o minimalističnem, nevtralnem svetovnem jeziku, ki poenostavlja komunikacijo. Njihove kuhinje so zasnovane na tej filozofiji, ki išče inspiracijo v naravnih materialih ob boku najnovejših barvnih trendov.

Prednost Intuo kuhinj so vsekakor premium materiali, vodila, steklene ličnice in seveda dizajn.

Klasične in tradicionalne
kuhinje EWE

Načrtovanje kuhinj

Ker smo studio, specializiran za načrtovanje in prodajo kuhijn EWE, je pri nas zelo pomemben osebni stik s stranko. Nudimo vam kakovostno in strokovno svetovanje pri izbiri in postavitvi vaše nove kuhinje.

Ko se boste odločili za nakup kuhinje nas obiščite v našem salonu in poiskali bomo najbolj ustrezno rešitev za vaš prostor.

NASLOV

Kajakaška cesta 40
Ljubljana SI-1000
Slovenija

KONTAKT

T — 01 51 61 663
E — info@planetplus.si

URNIK

pon: 8-16ih
tor - sre - čet: 8-18ih
pet: 8-14ih

PLANETPLUS

Planet Plus, storitve in trgovina d.o.o.

Copyright © Planetplus 2016. All Rights Reserved | Monogram