Kuhinja sodobnega izgleda je prostor kuharskih užitkov

Poskrbite, da bo vaša nova kuhinja nudila vse, kar potrebujete

Kupujete novo kuhinjo za vaše novo stanovanje? Ali ste se odločili za zamenjavo stare in jo sedaj želite nadomestiti s sodobno, funkcionalno in trendovsko? Kuhinja je že desetletja pojmovana kot središče doma, ki ni namenjeno le pripravi hrane, temveč tudi druženju ob hrani in preživljanju skupnega časa z družino in prijatelji. Kuhinje so dandanes vse večje, združene v velik odprt bivalni prostor skupaj z jedilnico in dnevno sobo. Pred nakupom nove kuhinje je potreben temeljit premislek o tem, kakšno izbrati, saj njen nakup velja za večji finančni zalogaj, zato poleg estetske plati upoštevajte tudi njeno funkcionalnost, saj je v prvi vrsti namenjena kuhanju. Kuhinja Ewe bo zadostila vsem vašim potrebam po kakovostnih materialih, praktični razporeditvi in vrhunskem dizajnu tako klasičnih kot modernih kuhinj, da bosta priprava hrane in kuhanje postala še večji užitek.

Pred nakupom razmislite, koliko časa namenite kuhanju in pripravi hrane, koliko ljudi se navadno zadržuje v kuhinji in ne pozabite na omejitve prostora, kamor boste postavili svojo novo kuhinjo. Ta dejstva predstavite prodajalcu v salonu kuhinj, ki bo na podlagi tega izdelal 3D model in vaša sanjska kuhinja se vam bo hitro naslikala pred očmi. Za lažjo odločitev o njeni končni podobi v nadaljevanju preberite nekaj smernic o sodobnih kuhinjah in iz bogate ponudbe izberite svojo kuhinjo Ewe.

NAŠA PONUDBA

Napotki za optimalen nakup kuhinje

 

Izkoristite vsak centimeter prostora

Pri načrtovanju kuhinje razmislite o njeni postavitvi, da boste imeli čim več prostora za shranjevanje posode, krožnikov in kozarcev, ki se jih hitro nabere cela množica. V ta namen si omislite viseče omarice, ki segajo do stropa, nepogrešljive pa so tudi velike vgradne omare. Te za svojimi vrati skrivajo priročno organiziran prostor, kamor lahko shranite vse od jedilnega pribora do manjših aparatov bele tehnike in tako poskrbite, da je vaša kuhinja vedno pospravljena. Posamezne zgornje omarice lahko nadomestite s steklenimi, kovinskimi ali lesenimi policami in tako kuhinji dodate pridih minimalizma, nanje pa poleg skodelic ali krožnikov postavite tudi zelenje in v prostor vnesete dodatno svežino. Ravni robovi in čiste linije bodo še poudarili estetsko dovršenost kuhinj Ewe. Če imate dovolj prostora, v kuhinjo vključite tudi delovni otok, ki združuje kuhalne, delovne in shranjevalne površine ter ustvarite svojo oazo za pripravo okusne hrane.

Izberite materiale vrhunske kakovosti

Kuhinja Ewe poseben poudarek daje kvalitetnim in trajnim materialom, ki že na videz delujejo prestižno in elegantno. Že nekaj let so v ospredju naravni materiali, saj ti v prostor vnašajo toplino in domačnost. Med njimi je na prvem mestu les, ki ga lahko kombinirate z ličnicami v visokem sijaju, za delovne površine pa izberite kamen, marmor ali kovino in poudarite lepoto vaše kuhinje. Kombiniranje različnih materialov in tekstur bo v kuhinji ustvarilo kontrast in tako bo prostor še bolj edinstven. Kovinski sijaj pip ali polic bo v kuhinji pričaral pravo razkošje – na voljo so vam žametna, mat črna, zlata ali rose zlata barva, lahko pa izberete tudi več vrst kovin in jih kombinirate z ustreznimi kuhinjskimi dodatki. Konstrukcija iz nerjavečega jekla, ki gradi kuhinje Ewe, je zagotovilo, da vam bo kuhinja še leta odlično služila za najrazličnejše kuharske podvige.

kuhinja ewe vrhunske kakovosti

Z barvami bo kuhanje še drznejše

Zadnja leta v ospredje prihaja kuhinja z barvnimi detajli, čemur sledijo tudi kuhinje Ewe, saj vam je na voljo množica barv od bele, smetane, cappuccino, antracid, corall in drugih, po željah pa je mogoča tudi izdelava kuhinje v izbrani barvi po NCS ali RAL lestvici. Izberete lahko lak mat izvedbo, z izbiro posamezne barve pa boste v kuhinji poskrbeli za individualnost, poudarili svojo osebnost in kuhinji dali poseben karakter. Če ste nekoliko bolj nagnjeni k tradiciji, iz ponudbe izberite klasične kuhinje Ewe in jih popestrite z barvnimi detajli, ki bodo vašo kuhinjo dvignili na nov nivo. V primeru da bi radi nekaj bolj trendovskega, izberite dodatke v mat ali kovinsko črni barvi, s katerimi boste v kuhinjo vnesli dramatičnost in eleganco ter ustvarili kontrast med svetlo kuhinjo in temnejšimi dodatki.

Bodite v koraku s časom z digitalno tehnologijo

Še večje užitke pri kuhanju vam bo pričarala digitalna tehnologija, ki je danes sestavni del vsake sodobne kuhinje. Pametna pečica, štedilnik, hladilnik ali kavni aparat poenostavijo delo v kuhinji, saj kuhinjska tehnologija postaja vse bolj inovativna in napredna, kuhinjsko funkcionalnost pa še povečajo številni drugi dodatki. Za lažjo organizacijo si omislite protizdrsne podloge za predale, vložke za jedilni pribor, sistem košev za ločevanje odpadkov, držalo krožnikov, izvlečne shranjevalne površine in druge dodatke, za katere menite, da so nepogrešljivi del vaše nove kuhinje.

Pri izboru kuhinje naj bosta vaše osnovno vodilo uporabnost in praktičnost, ki ju nadgradite z edinstvenim dizajnom. Tradicionalna ali moderna – kuhinja Ewe vam ponuja vse to in še več, saj združuje vse, kar sodobna kuhinja potrebuje in kar od nje pričakuje uporabnik. Bogastvo materialov in barv, vzdržljivost ter čiste linije bodo prepričale še tako zahtevnega kupca, ki se bo v novi kuhinji, navdahnjeni z naravnimi materiali, prelevil v pravega kuharskega mojstra ter z navdušenjem poprijel za kuhalnico.

NASLOV

Kajakaška cesta 40
Ljubljana SI-1000
Slovenija

KONTAKT

T — 01 51 61 663
E — info@planetplus.si

URNIK

pon: 8-16ih
tor - sre - čet: 8-18ih
pet: 8-14ih

PLANETPLUS

Planet Plus, storitve in trgovina d.o.o.

Copyright © Planetplus 2016. All Rights Reserved | Monogram